Post HBO Opleiding Universeel Tekenend Coachen

Keurmerk Coachopleiding & De Helende Creatieve Reis
Dynamiek van Heelheid in de Opleiding
Werken met Dualiteit en Eenheid
Profiel Student & Studiekosten

BEELDEN
het meest
persoonlijke
in het meest
universele

Werken met Dualiteit en Eenheid

CORONABESTENDIGE OPLEIDINGSRUIMTE

Je leert hoe je processen vanuit het gezonde, oordeelloze deel begeleid bij jezelf en anderen door het denken (mannelijke) met het voelen (vrouwelijk) te verbinden. Door eerst de beeldtaal aan te spreken en achteraf de spreektaal toe te passen, breng je het denken optimaal in verbinding met het voelen. Alleen wanneer je als coach de methodiek volledig afgestemd hebt op de universele principes, voelt het lichaam zich zo veilig dat de ziel zich opent.

Je leert in deze studie dit onderscheid te maken zodat je vanuit veiligheid en integriteit begeleidt 'wat in wording is'. Mensen durven weer te voelen en ervaren hun zelfliefde nog beter. Hierdoor kunnen ze hun oorspronkelijkheid vormgeven in de wereld. De strijd tussen voelen en denken is getransformeerd naar de eenheid tussen voelen & denken.

Tijdens de ochtenden ervaar je via lichaamswerk de methodiek van de vijf bewustzijnniveaus. Op de middag zet je de ervaring van de ochtend om in tekeningen en leer je tal van creatieve werkvormen. Naast de beeldtaal (vrouwelijke, voelende) leer je ook hoe je verbonden blijft met jouw oorspronkelijkheid als jij je in woorden uitdrukt (mannelijke, ordende).

Start Post HBO Universeel Tekenend Coachen
Start De Helende Creatieve Reis
Start : zaterdag 23 januari 2021
Prijs : Opleiding 2750,00 incl. BTW en 20 modules
Prijs : De Creatieve Reis, 1950,00 incl. BTW
De prijs is inclusief materiaal, behalve pastelkrijt.

Data : 23 jan., 7 & 20 febr., 7 & 20 mrt., 3 & 16 april, 1 & 14 & 29 mei, 11 & 26 juni, 10 & 25 sept., 8 & 23 okt., 5 & 20 nov., 3 & 18 dec.2021

Dagen : 2 x per maand, afwisselend op zaterdag en vrijdag
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Email : tekenendcoachen@home.nl

Introductieworkshops 2020
Data : 30 mei, 27 juni, 5 & 26 sept., 10 & 24 okt., 7 & 21 nov.2020
Tijd : zaterdag 14.00 - 17.00
Prijs : 35,00 euro wordt verrekend bij aanmelding
Plaats : Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Email : tekenendcoachen@home.nl

Nu aanmelden: tekenendcoachen@home.nl

Welkom, Donna Huizenga!

Hendriek

44, beleidsmedewerker

We starten met het beeldend werken vanuit het niets en dat geeft me plezier en dat vind ik het allerbelangrijkste. Het knappe van de avonden is dat de eerste zelfreflectie er gelijk is. Dan gebeurt er van alles en nog wat en aan het eind van de avond is de cirkel toch weer rond. Thuis ben ik vooral beeldend bezig om het plezier en omdat ik zin heb in de stilte en de mooie kleurtjes. Als ik thuis terugkijk op het beeldend werk gebruik ik zelf ook de vragen die Donna in de cursus stelt. De cursus heeft mij een methode gegeven om gevoelens en belevingen naar boven te laten drijven. Beeldend werken is een spiegel om op een afstand naar mezelf te kijken.