CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Classroom Creatief Coachen
Masterclass Midweek
Studiekosten
Individuele Coaching
Creatief Zelfonderzoek

Creatief Zelfonderzoek

geen beeldende ervaring nodig

Creatief Zelfonderzoek bestaat uit 7 dagdelen waarbij je elk dagdeel met andere materialen kan werken. Vanuit kleine moeiteloze bewegingen van het lichaam ontvouwen zich eigen beelden. Willen deze beelden tot expressie gebracht worden met droog of nat materiaal, vloeibaar of vast materiaal, transparant of dekkend materiaal ? Je kiest wat bij jouw beelden past en brengt ze tot expressie op papier.

Wanneer je met je handen gaat werken gaat de energie van het hoofd naar het lichaam, je gaat van denken naar voelen. Alles van jou is betrokken bij de zelfexpressie van kleuren, vormen en materialen. Het lichaam raakt geaard en vervuld en doet inzichten op.

Creatief Zelfonderzoek
Thema : Creatief Zelfonderzoek
Data : in overleg
Prijs : in overleg particulier/bedrijf
Plaats: Oude Boteringestraat 63a, Groningen
Info : Donna Huizenga 050-3141125
Opgave: creatiefcoachen@ziggo.nl

Warm welkom, Donna Huizenga

Ria

53, wijkverpleegkundige

Al in het eerste beeldende werk merkte ik dat het moeten me in de weg zat waardoor ik mijn leven als vlak ervaar. Ik heb ontdekt dat het niet mijn werk is dat niet leuk is maar de manier waarop ik ernaar kijk en ermee omga. Een beeldend werk over samenwerken maakte me ervan bewust dat ik er met grote stappen instap en als het puntje bij het paaltje komt ik of mijn zin doorzet of me terugtrek. Het beeld en het gevoel tijdens het beeldend werk zijn zo sterk dat het tijdens mijn werk bovenkomt. Ik kan nu aangeven hoe ik de samenwerking ervaar. Hierdoor kan ik ook beter naar de ander luisteren.


klik op het plaatje voor een grotere versie