CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Classroom Creatief Coachen
Masterclass Midweek
Studiekosten
Individuele Coaching
Creatief Zelfonderzoek

Beelden vertellen
wat woorden
nog niet kunnen zeggen

Masterclass Midweek, Universeel Creatief Coachen

Start: midweek 23 t/m 27 juli of 6 t/m 10 augustus 2018, VOL
Introductiemiddag: 28 april, 26 mei, 30 juni, 28 juli 2018

Waardoor raak jij verwonderd ?

De Masterclass Universeel Creatief Coachen is bedoeld voor (zorg)professionals die hun beeldtaal & spreektaal willen verdiepen en verrijken met creativiteit & geweldloze communicatie.

Bij bewustwording geldt de universele wet, dat wat we in de buitenwereld willen manifesteren, eerst innerlijk gevoeld wil worden. Voordat je anderen beeldend coached, ervaar je wat beeldtaal & spreektaal met je doet Bij het maken van een beeldend werkstuk ontspan je en kom je vanuit plezier en moeiteloosheid in de overgave aan jezelf. Tegelijkertijd creeer je een tastbare expressievorm van vormen en kleuren waardoor je kan reflecteren op het meest wezenlijke in jezelf, jouw levensruimte die je voelt & vervult, centreert en oplaadt met levensenergie.

Op de ochtenden van de Masterclass Midweek ervaar je via een creatieve werkvorm de moeiteloze ontspanning en overgave aan jezelf als je met je handen werkt en krijg je nieuwe creatieve werkvormen aangereikt. Op de middagen ervaar je hoe je deze oorspronkelijke ruimte van jezelf kan blijven bewonen zodra jij je in woorden uitdrukt. Je ontdekt hoe je met de focus op gevoelens & behoeften, je vanuit (zelf)vertrouwen en vrijheid kan reageren ongeacht de situatie of relatie. Je krijgt handvatten om de beeldtaal en spreektaal van het Universeel Creatief Coachen en Geweldloze Communicatie met elkaar te verbinden. Overgave aan jezelf, zachtheid en zelfbeschikking in contact met de ander

Vaardigheden die je ontwikkelt tijdens de Masterclass Midweek zijn:
1.de vijf beeldende bewustzijnsniveaus
2.nieuwe inspirerende creatieve werkvormen
3.emotie of gevoelens & behoeften als communicatie
4.de drie dramarollen en oordeelloosheid
5.overgave en zelfbeschikking naar binnen & buiten
6.open & spiegelend aanwezig zijn in beeldtaal & spreektaal
7.empatie & verbindend/geweldloos communiceren

Na deelname ontvang je een deelnamecertificaat Masterclass Universeel Creatief Coachen. Indien gewenst kan accreditatie aangevraagd worden.

Masterclass Midweek, Universeel Creatief Coachen
Duur : 5 studiedagen van 10.00 - 17.00 uur
Dagen: midweek van maandag t/m vrijdag
Data : 23 t/m 27 juli of 6 t/m 10 augustus 2018
Prijs: 895,00 euro incl. BTW, materiaal

Nu kennismaken? Mail: creatiefcoachen@ziggo.nl

Ina

31, psycholoog

Het beeldend werken heeft mij gebracht dat ik mijn eigen gevoelens weer herken en vooral erken. Ik ben nu loyaal aan mijzelf. Op mijn werk betekent dit dat ik nu duidelijk mijn grenzen aangeef naar mijn collega, opdrachtgevers en klanten toe.


klik op het plaatje voor een grotere versie