CLASSROOM Universeel Creatief Coachen

Keurmerk Classroom
Doel & Universele Dynamiek
Aanmelding & Toelating
Open Dagen

Wat verrijkt jouw dagelijkse leven ?

Aanmelding Introductieworkshop

Start 28 & 29 september 2018
Introductieworkshop 28 april, 26 mei, 30 juni 2018
Tijd : zaterdag 14.00 - 17.00 uur
Prijs: 10,00 euro wordt verrekend bij aanmelding

Je krijgt informatie over de Classroom en maakt een collage die je na de introductieworkshop bespreekt in een deelnamegesprek. De kosten voor het deelnamegesprek van 175,- worden bij aanmelding verrekend met het studiegeld.

Wanneer je belangstelling hebt voor een creatief traject of trainingen vraaggerichte & verbindende communicatie op maat kunt u contact opnemen op werkdagen via 050-3141125.

Aanmelden creatiefcoachen@ziggo.nl

Cily

61, spiritueel begeleider

Ik kwam naar de beeldende cursus om momenten van rust te creeeren. Die rust heb ik ervaren maar de cursus zette ook veel dingen in perspectief. Toen mijn moeder vreselijk ziek was, had ik een moeilijk moment. Op het moment zelf was ik met praktische dingen bezig om alles in goede banen te leiden. Door het beeldende werk kon ik het voorval verwerken. Ik kon ervan een afstand naar kijken en realiseerde me toen pas, ook de mooie en tedere momenten. De cursus heeft doorgewerkt in mijn relaties met andere mensen. Ik wil met mensen een toekomst vanuit liefde. Mijn houding is opener geworden door dit besef en mijn ziel is gegroeid. Sommige beeldende werkstukken bevatten een belofte voor mijn toekomst en ondersteunen nog steeds mijn ontwikkeling als ik ernaar kijk.


klik op het plaatje voor een grotere versie

/* */